Stepa IT

Produse

Produse Stepa IT

Echipa Stepa IT va pune la dispozitie o serie de solutii software menite devina instrumente folositoare în orice companie.

Solutiile realizate de echipa noastra sunt de tip CRM si ERP si sunt rezultatul experientei atât a specialistelor echipei cât si a clientilor nostri pentru care fiecare implementare s-a concretizat prin personalizarea solutiei pentru a se putea plia pe activitatea societatii.

Glomer E.R.P.

Rolul sistemului Glomer ERP este acela de a creste eficienta în activitatea companiei si de a ajuta la cresterea profitabilitatii acesteia, furnizând informatii – în timp real – utilizatorilor aplicatiei, de natura sa-i ajute în luarea deciziilor sau în cresterea vitezei de lucru.

Principalele avantaje oferite de produs sunt:

• Au mai putin de 60 de utilizatori ai sistemului ERP;

Citeste mai departe Websitul Produsului Comanda Produs

Glomer H.R.

Glomer H.R. este un program-soft de Management al Resurselor Umane ideal pentru orice departament de HR în special datorita modulelor ce permit administrarea cu eficienta a personalului din momentul Recrutari si pe tot parcursul existentei societatii.

Principalele avantaje oferite de produs sunt:

Citeste mai departe Websitul Produsului Comanda Produs

Glomer E-learning

E-gloomer este un program de e-learning (învatare electronica) care poate fi utilizat atât de administratorul programului, de trainerii care realizeaza cursurile, îi evalueaza pe cursanti si bineînteles de cursanti.

Principalele avantaje oferite de produs sunt:

Citeste mai departe Comanda Produs / Solicita o intalnire

Glomer Facturare Online

Glomer Facturare este un produs-soft prin care se pot realiza facturarea necesara activitatii oricarei companii. Ofera posibilitatea personalizarii formularelor, facturarii în timp real de oriunde (necesar este sa existe internet) si deasemenea posibilitatea de vizualizare complexe.

Citeste mai departe

Glomer Calculator (Inclusiv Agricultura)

Calculatorul financiar este făcut pentru realizarea de oferte personalizate de către agenţii de vânzări/dealeri, în vederea optimizării timpului şi costurilor. Aceasta aplicaţie permite realizarea, identificarea şi .....

Citeste mai departe

Stiri & Updaturi

21 / Martie / 2011

S-a lasat Calculatorul de Credit(Inclusiv Agricultura) care poate fi folosit atat de institutiile bancare cat si de dealerii de credite

18 / Martie / 2011

Relansare/Pagina de WEB stepa.ro are o noua fata

03 / Martie / 2011

E-learning

Citeste mai departe

Contact

Iasi Office
Sf. Lazar, Nr 37, Parter (Cladirea Solomon's), Iasi
Tel/Fax : +40 332 456.103
Tel : +40 758 612.605
E-mail : office@stepa.ro
Bucuresti Office
Str. Valea Oltului, Nr 165, Cartier Brancusi, Sector 6, Bucuresti
Tel/Fax : +40 727 334.136
E-mail : office.bucuresti@stepa.ro

© 2008-2011 Stepa IT Development Company. All Rights Reserved