Stepa IT

Despre STEPA IT

Date despre Compania Stepa IT

      Stepa IT SRL este o companie specializata în servicii custom software, însa detine în portofoliul produse soft necesare oricarui tip de activitate.

     Echipa noastra depune eforturi pentru a oferi clientilor cele mai bune valori în raport cu timpul si resursele consumate. Beneficiind de o inginerie software puternic, organizatorice si abilitati de comunicare noi credem ca gestionare eficienta a fluxului de informatii sunt factori-cheie pentru a atinge succesul în industria serviciilor de software.

Misiunea

     Într-o lume în care afacerile tind tot mai mult sa se globalizeze, STEPA IT, oferta posibilitatea utilizarii solutiilor software de ultima generatie pentru eficientizarea activitatilor dintr-o societate.

     Avem convingerea ca aportul nostru poate fi benefic oricarei afaceri care doreste sa profite de perspectivele oferite de aplicatiile software de tip ERP.

Solutii

     Solutii oferite se datoreaza unei echipe de specialisti în programare analitica si scriptica pe baza unor tehnologii de programare de ultima generatie, usor de updatat si cu posibilitati diverse de dezvoltare.

Stiri & Updaturi

21 / Martie / 2011

S-a lasat Calculatorul de Credit(Inclusiv Agricultura) care poate fi folosit atat de institutiile bancare cat si de dealerii de credite

18 / Martie / 2011

Relansare/Pagina de WEB stepa.ro are o noua fata

03 / Martie / 2011

E-learning

Citeste mai departe

Contact

Iasi Office
Sf. Lazar, Nr 37, Parter (Cladirea Solomon's), Iasi
Tel/Fax : +40 332 456.103
Tel : +40 758 612.605
E-mail : office@stepa.ro
Bucuresti Office
Str. Valea Oltului, Nr 165, Cartier Brancusi, Sector 6, Bucuresti
Tel/Fax : +40 727 334.136
E-mail : office.bucuresti@stepa.ro

© 2008-2011 Stepa IT Development Company. All Rights Reserved